Sunday, February 5, 2012

Perkhidmatan Kertas kerja, proposal syarikat, harga murah. Hubungi Kami : 016 200 8466 (whatsapp shj) atau 010 3600026 - Firdaus

Assalam mualaikum & Salam Sejahtera kepada anda.

Terima kasih kerana melayari laman web ini. Sudah semestinya anda memerlukan perkhidmatan Kertas kerja untuk tujuan tertentu. Di laman web ini, terdapat beberapa servis yang ditawarkan untuk kemudahan dan kesesuaian anda.


Mungkin anda mempunyai pengalaman dalam bidang yang anda ceburi dan menghadapi kesukaran untuk membuat kertas kerja bagi tujuan tertentu. KAMI ADA PENYELESAIANNYA . HUBUNGI KAMI :  016 200 8466 (whatsapp shj) atau 010 3600026 - Firdaus

Kami memberi khidmat kertas kerja seperti berikut :

1.1 )Business Model (Kertas Kerja Asas Perniagaan Baru) - RM2,000
- Kertas kerja ini bertujuan untuk peniaga baru yang ingin membuka perniagaan dan memerlukan garis panduan serta tinjauan perniagaan dan pasaran.

1.2) Kertas kerja Pinjaman (Loan Proposal paper)
- RM 2,000 - RM 2,500
(Sila lihat kenyataan selepas informasi dibawah)
- Kertas kerja ini adalah sebagai permulaan anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi ataupun syarikat. Akan tetapi anda hendaklah berususan secara terus kepada pihak bank bagi tujuan pinjaman anda. Kami akan memberi penjelasan lanjut apabila berjumpa dengan anda.

Kertas kerja pinjaman ini adalah untuk institusi seperti berikut :-
Bank Islam, Bank Maybank, Bank CIMB, Bank Affin, Bank Rakyat, Bank Ar-Rahji, AM Bank.
Institusi kerajaan : Pinjaman Koperasi, Pinjaman MARA, Pinjaman Tekun, Pinjaman Yayasan Selangor.

1.3) Kertas kerja 'Costing' - RM 1,500
- Kertas kerja ini selalu digunapakai untuk tujuan mendapatkan harga kos yang bersesuaian dengan harga pasaran bagi produk yang dikeluarkan. Kertas kerja ini juga boleh memberi gambaran keseluruhan mengenai produk anda dipasaran.

1.4) Profil Syarikat ( Company Profile ) - RM 2,500
- Kami akan membuat profil syarikat anda mengikut kesesuaian syarikat. Kebiasaannya perniagaan baru amat memerlukan profil syarikat yang menarik untuk tujuan mempromosikan produk anda.

1.5) Slide Presentation - RM 500

- Jika anda mempunyai produk dan ingin memerlukan slide presentation, pekej ini amat sesuai untuk mempromosikan produk anda sewaktu anda membuat slide presentation.

1.6) Kertas kerja Belanjawan (Budget Paperwork) - RM 2,500
- Kertas kerja ini selalunya akan digunapakai untuk permulaan perniagaan atau syarikat anda mempunyai produk baru. Ini juga bersesuaian untuk memberi pantauan jangkamasa panjang untuk produk yang anda keluarkan. Kertas kerja ini membolehkan anda membuat kebarangkalian produk dipasaran dan meletakkan anggaran perjalanan produk anda dipasaran.

0 comments:

Post a Comment

About Me

My photo
Khidmat Kertas kerja, Proposal Paper, Profil Syarikat, Kertaskerja Pinjaman, Kertaskerja Belanjawan. Telah memberi perkhidmatan sejak 2010 dan telah mempunyai pengalaman membuat proposal sebanyak 140++ proposal merangkumi pelbagai jenis kertaskerja untuk perniagaan, pinjaman, penambahbaikan, profil syarikat dan lain-lain yang berkaitan dengan penulisan proposal dan kertaskerja serta profil.