Sunday, February 5, 2012

Perkhidmatan Kertas kerja, proposal syarikat, harga murah. Hubungi Kami : 0162008466 Firdaus

Assalam mualaikum & Salam Sejahtera kepada anda.

Terima kasih kerana melayari laman web ini. Sudah semestinya anda memerlukan perkhidmatan Kertas kerja untuk tujuan tertentu. Di laman web ini, terdapat beberapa servis yang ditawarkan untuk kemudahan dan kesesuaian anda.


Mungkin anda mempunyai pengalaman dalam bidang yang anda ceburi dan menghadapi kesukaran untuk membuat kertas kerja bagi tujuan tertentu. KAMI ADA PENYELESAIANNYA . HUBUNGI KAMI : 016 2008466 Firdaus

Kami memberi khidmat kertas kerja seperti berikut :

1.1 )Business Model (Kertas Kerja Asas Perniagaan Baru) - RM 500 - RM 1,500
- Kertas kerja ini bertujuan untuk peniaga baru yang ingin membuka perniagaan dan memerlukan garis panduan serta tinjauan perniagaan dan pasaran.

1.2) Kertas kerja Pinjaman (Loan Proposal paper)
- RM 500 - RM 3,000
(Sila lihat kenyataan selepas informasi dibawah)
- Kertas kerja ini adalah sebagai permulaan anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi ataupun syarikat. Akan tetapi anda hendaklah berususan secara terus kepada pihak bank bagi tujuan pinjaman anda. Kami akan memberi penjelasan lanjut apabila berjumpa dengan anda.

Kertas kerja pinjaman ini adalah untuk institusi seperti berikut :-
Bank Islam, Bank Maybank, Bank CIMB, Bank Affin, Bank Rakyat, Bank Ar-Rahji, AM Bank.
Institusi kerajaan : Pinjaman Koperasi, Pinjaman MARA, Pinjaman Tekun, Pinjaman Yayasan Selangor.

1.3) Kertas kerja 'Costing' - RM800 - RM 1,500
- Kertas kerja ini selalu digunapakai untuk tujuan mendapatkan harga kos yang bersesuaian dengan harga pasaran bagi produk yang dikeluarkan. Kertas kerja ini juga boleh memberi gambaran keseluruhan mengenai produk anda dipasaran.

1.4) Profil Syarikat ( Company Profile ) - RM 500 - RM 2,500
- Kami akan membuat profil syarikat anda mengikut kesesuaian syarikat. Kebiasaannya perniagaan baru amat memerlukan profil syarikat yang menarik untuk tujuan mempromosikan produk anda.

1.5) Slide Presentation - RM 250 - RM 500

- Jika anda mempunyai produk dan ingin memerlukan slide presentation, pekej ini amat sesuai untuk mempromosikan produk anda sewaktu anda membuat slide presentation.

1.6) Kertas kerja Belanjawan (Budget Paperwork) - RM800 - RM 2,500
- Kertas kerja ini selalunya akan digunapakai untuk permulaan perniagaan atau syarikat anda mempunyai produk baru. Ini juga bersesuaian untuk memberi pantauan jangkamasa panjang untuk produk yang anda keluarkan. Kertas kerja ini membolehkan anda membuat kebarangkalian produk dipasaran dan meletakkan anggaran perjalanan produk anda dipasaran.

2 comments:

 1. Adakah anda berfikir untuk mendapatkan bantuan kewangan, Adakah anda serius memerlukan pinjaman segera, Adakah anda berfikir untuk memulakan perniagaan anda sendiri, anda berada dalam hutang, ini adalah peluang anda untuk mencapai keinginan anda kerana kami menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, dan korporat pinjaman, dan semua jenis pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2%, kami menjamin semua pelanggan berharga kami bahawa mereka akan mendapat semua pinjaman masing-masing dan menjadi tahun baru dengan senyuman di wajah mereka.
  Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami sekarang melalui e-mel {} gloryloanfirm@gmail.com

  Maklumat peminjam:

  Nama Penuh: _______________
  Negara: __________________
  Seks: ______________________
  Umur: ______________________
  Jumlah Pinjaman Diperlukan: _______
  Tempoh pinjaman: ____________
  Tujuan pinjaman: _____________
  Nombor Telefon Bimbit: ________

  Puan Glory

  ReplyDelete
 2. SESUAI UNTUK PINJAMAN KRISMAS
  Hello semua orang, Nama saya Cik Clancy sini Dexter memecahkan TUKAR HIDUP SAYA UNTUK KELUARGA CARA MEMPUNYAI KREDIT A pinjaman yang berpatutan yang akan mengubah hidup anda selama-lamanya Tawaran Testimoni Krismas datang. Saya tinggal di Florida dan saya wanita gembira di Amerika Syarikat hari ini? Saya Broke kehidupan keluarga saya dan sebarang pinjaman yang berubah, saya akan merujuk kepada mana-mana orang yang mencari pinjaman dengan mereka memberitahu diri saya. Mereka perlu bermula hidup saya saya dan memberikan kebahagiaan kepada keluarga saya i $ 250,000.00 membantu saya dengan ini takut membuat pinjaman syarikat jujur dan Allah US dengan kredit sebagai janda dengan tiga kanak-kanak mengatakan dalam talian $ 250,000.00 adalah memerlukan satu dolar pinjaman, mereka benar-benar Tuhan kredit bereputasi Bekerja dengan sebuah syarikat, orang takut. Jika anda memerlukan kredit dan sila hubungi mereka secara langsung dan Clency Wanita mengatakan bahawa anda merujuk kepada mereka sila tidak 100% pasti untuk membayar balik pinjaman. Hubungi melalui E-mel: theresawalkerloanfirm@gmail.com
  SESUAI UNTUK PINJAMAN KRISMAS

  ReplyDelete

About Me

My Photo
Khidmat Kertas kerja, Proposal Paper, Profil Syarikat, Kertaskerja Pinjaman, Kertaskerja Belanjawan.